Veel gestelde vragen over een branding shoot. 

Wat is een branding shoot en wanneer plan ik die? 


In deze blog geef ik je antwoorden op enkele vragen die ik als fotograaf regelmatig ontvang, omtrent een branding shoot. Een branding shoot kan je zien als het visitekaartje van je bedrijf. Jouw gezicht en jouw diensten worden door middel van sprekende en persoonlijke foto's weergegeven. Branding is veel meer dan foto's, het gaat ook om kleur gebruik, patronen en lettertypes die je overal terug vindt binnen jouw huisstijl/bedrijf. Tegenwoordig scrollen mensen en zeggen beelden meer dan enorme lappen tekst om te zien wie jij bent en wat je doet. Dus herkenbare beelden is heel belangrijk voor online zichtbaarheid. Dat creëer je door bijvoorbeeld foto's te maken in een, voor potentiële klanten, herkenbare omgeving. Ook het gebruik van kleuren die je van plan bent te gaan gebruiken in jouw website kunnen een grote rol spelen. Mocht je die kleuren nog niet duidelijk hebben kies dan voor tijdloze tinten. 

Wanneer boek ik een branding shoot? 

Heb je je net ingeschreven bij de KvK of ben je al een tijdje ondernemer? En wil je een goede start maken, ben je klaar om jouw gezicht te gaan laten zien? Dan kan je als stok achter de deur een shoot inplannen enkele weken voor je website klaar is. Misschien ben je nieuwe diensten aan gaan bieden en past je beeldmateriaal niet meer bij wat je nu doet. Ook kan het belangrijk zijn dat je beeldmateriaal past bij de seizoenen. Zo kan je het hele jaar door actuele beelden plaatsen op je online kanalen. Samen kijken we naar welke locaties bij jou passen. Je moet ten slotte dicht bij jezelf blijven. Ook kan er overlegt worden over welke kleding passend en geschikt is voor tijdens de shoot. Benieuwd of wij samen iets tofs neer kunnen zetten? Kijk dan eens op de pagina voor branding shoots voor meer informatie of mail direct via het contact formulier voor meer informatie! 

Hieronder enkele toffe voorbeelden van een recente branding shoot. Katja is net gestart als professional organizer. Op haar website kan je beelden vinden door mij gemaakt en wie weet kan jij haar hulp nog wel gebruiken! https://katjaneurink.nl/ De foto's zijn gemaakt bij haar thuis en de Waterschans te Bergen op Zoom. 
E-mailen
Map
Instagram