Anders Fotografie

Nét even anders

Wie staat er achter de lens?

Daar staat Andrea Korstanje, een echt mensen mens. Woonachtig in Bergen op Zoom. Sinds maart 2017 afgestudeerd aan de vakopleiding aan de School voor Fotografie te Breda. Daarvoor was ik al enkele jaren actief in de fotografie naast mijn baan maar in april 2017 ben ik mij volledig gaan richten op de fotografie. De passie om pure en bijzondere momenten te fotograferen en het contact met jullie tijdens een reportage doet mijn fotografie hart sneller kloppen. Als fotograaf heb je een mooie taak om te voltooien. Tijdens een reportage neem ik de tijd voor jullie en klets ik gezellig met jullie en zorg ik voor een ontspannen sfeer. Zowel bij bruiloften als familie reportages sta ik open voor eigen ideeën en houd ik ervan als jullie je vrij voelen. De kindjes kunnen lekker hun gang gaan en waar nodig worden jullie een klein beetje aangestuurd. Maar veelal zoek ik juist de kleine momentjes en ben ik op de achtergrond aanwezig om jullie momenten zo min mogelijk te verstoren. Jullie kunnen dus bij elke reportage optimaal van elkaar genieten.  

Vooraf aan de reportage zoek ik samen met jullie een plek uit waar iedereen zich fijn voelt. De natuur heeft prachtige plekjes te bieden en daar ga ik dan ook graag met jullie naar toe om te fotograferen. Hebben jullie liever een andere specifieke locatie in gedachten dan help ik zeker met meedenken in de mogelijkheden. 

Maar hoe fijn en leuk zijn de momenten bij jullie thuis en jullie eigen omgeving. Daarvoor ben je bij Anders Fotografie ook aan het juiste adres. Tijdens een dagelijks leven reportage leg ik juist die momenten vast waar je het later nog over zult hebben. In jullie eigen huis, eigen omgeving, vertrouwd voor iedereen.