Veel gestelde vragen: 

Waar vindt de reportage plaats?
In overleg kijken we wat de mogelijkheden zijn qua locatie. Een hele fijne plek is de bosrijke omgeving van Bergen op Zoom maar er zijn tal van mooie plekken in Brabant en Zeeland. 

Hoelang duurt een reportage?
Afhankelijk van de grote van de groep (bij familiereportages) geef ik meestal een tijdsindicatie van 90 min. Bij een trouwreportage idem, deels afhankelijk hoeveel locaties er zijn uitkozen om te fotograferen. Bij een trouwreportage adviseer ik niet meer dan 2 locaties te kiezen. Dit in verband met reistijd en misschien wel een hele strakke planning. 

Welke kleding kunnen we het beste aandoen?
In het PDF wat jullie ontvangen na het maken van de afspraak staan diverse tips wat betreft kleding en kleurkeuze. Uiteraard is het een advies en zijn jullie niets verplicht. Maar om goed bij mijn stijl aan te sluiten en zo het mooiste resultaat te krijgen, is het fijn om er even naar te kijken. Voor de bruidsparen is er een aparte PDF met nog veel meer handige tips! 

Wat is je levertermijn?
Binnen 3 weken ontvangen jullie de beelden van de familiereportage in een online galerij. Voor een bruiloft ligt het termijn rond de 8 weken. 

Hoeveel beelden zitten er bij de reportage?
Er zitten standaard 5,6 of 8 digitale beelden bij de reportage. Meer digitale beelden kunnen nadien bijgekocht worden. Ook wordt er een aanbod gedaan voor de gehele galerij. Bij een bruiloft krijgen jullie uiteraard alle beelden die door de selectie heen komen! 

Hoelang bewaar je de foto's?
Nadat de reportage is afgerond (jullie hebben de beelden/ het album) ontvangen bewaar ik de beelden nog 2 jaar in mijn cloud. Jullie dienen zelf zorg te dragen om de beelden veilig te stellen op meerdere plekken. Ik bewaar overigens enkel de beelden die door de selectie gekomen zijn. 

Wat doen we bij slecht weer?
Dan zal in overleg gekeken worden of er in eerste instantie een ander moment op de dag beter schikt. Indien de gehele dag slecht weer wordt voorspeld zal de reportage verplaatst worden of op een door jullie gekozen binnen locatie plaatsvinden. Bij een trouwreportage is het altijd handig om een plan B te hebben voor een droge locatie. *Slecht weer is regen of extreme wind, bij alle overige weersomstandigheden kan het gewoon doorgaan.

Doe je ook andere soorten fotografie?
Jazeker, voor een feestje, verloving, korte trouwceremonie of cake smash mag je mij ook zeker benaderen! 
E-mailen
Map
Instagram